Eesti Rahva Muuseumi toiduprojekti ja Tartu Ülikooli etnoloogia osakonna ühisüritusel räägivad Eesti ja Läti toidu-uurijad ning toidupärandi arendajad juustu ajaloost keskajast tänapäevani. Arutletakse ka selle üle, milline on juustu roll tänapäeva toidukultuuris ja kuidas toidupärandit väärtustada.
Ettekanded on eesti ja läti keeles ning tõlkega. Seminari ajakava.
Seminar toimub 27. aprillil Jakob Hurda konverentsisaalis ja 28. aprillil Piimandusmuuseumis ning on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud.
Lisainfo: Anu Kannike, teadur (anu.kannike@erm.ee).
Ettekanded on eesti ja läti keeles ning tõlkega. Seminari ajakava.
Seminar toimub 27. aprillil Jakob Hurda konverentsisaalis ja 28. aprillil Piimandusmuuseumis ning on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud.
Lisainfo: Anu Kannike, teadur (anu.kannike@erm.ee).