14. veebruaril kell 11
ERMi arhiivi uurijate saalis
A-sissepääs
14. veebruaril kell 11-13 toimub Eesti Rahva Muuseumis järjekordne toidukultuuri-teemaline üritus. Muuseumi rahvakultuuri teabe- ja koolituskeskuse teadur-kuraator Reet Piiri tutvustab meie arhiivi uurijate saalis toiduga seotud arhiivimaterjale. Osalejad saavad Reeda juhendamisel tutvuda enda teema või piirkonnaga seotud huvipakkuvate allikatega.
Seminaril saab osaleda kuni 20 inimest, registreerumine 1. veebruarini: anu.kannike@erm.ee. Kui teil on erihuvi mõne toiduga seotud teema või mõne piirkonna toidukultuuri vastu, andke palun sellest registreerumisel teada.
ERMi arhiivi uurijate saalis
A-sissepääs
14. veebruaril kell 11-13 toimub Eesti Rahva Muuseumis järjekordne toidukultuuri-teemaline üritus. Muuseumi rahvakultuuri teabe- ja koolituskeskuse teadur-kuraator Reet Piiri tutvustab meie arhiivi uurijate saalis toiduga seotud arhiivimaterjale. Osalejad saavad Reeda juhendamisel tutvuda enda teema või piirkonnaga seotud huvipakkuvate allikatega.
Seminaril saab osaleda kuni 20 inimest, registreerumine 1. veebruarini: anu.kannike@erm.ee. Kui teil on erihuvi mõne toiduga seotud teema või mõne piirkonna toidukultuuri vastu, andke palun sellest registreerumisel teada.