Toitlustamine
Kui leib ja taar majas, siis ei ole nälga, ütleb vanasõna. Muuseumi restoran ja kohvik pakuvad kõike moodsast eesti köögist, pannes meie aja maitsete kõrval rõhku Eesti päritolu toorainele, ilule ja teeninduse kvaliteedile.
Restoran Pööripäev
Restoran on avatud: T-P kell 12-18
Bufeelõuna: T-P kell 12-16
Restoranis on tähelepanu all kaasaegsete Eesti toitumistavade edasikandmine, väärtustamine ja propageerimine.
Pakume toitlustusteenuse broneerimisvõimalust majas toimuvate ürituste korraldamise raames.
Tutvu meie grupimenüüga ja kohvipauside valikuga.
Bufeelaua valik:
- 3-4 erinevat sooja põhirooga;
- 1 soe roog taimetoitlastele;
- 2-3 sooja lisandit;
- soe ja külm kaste;
- värsked salatid;
- marineeritud salatid;
- leib, või/maitsevõi;
- maitsevesi;
- eraldi hinnastatud päevasupp.
Erilise sündmuse puhul toitlustuse korraldamise kohta küsi lähemalt toitlustus@erm.ee.
Kohvik Pööriöö
Kohvik Pööriöö on eelistatud ajaveetmise paik Eesti Rahva Muuseumi individuaalkülastajate seas, kes soovivad jalga puhata ja keha kinnitada.
Vaba stiiliga, hubane ja kultuuriküllane kohvik täiendab ERMi restorani menüüd värskete pagari- ja kondiitritoodetega ning külmleti valikuga.
Kohvik on avatud: T-P kell 10-18