Vabad töökohad
Ootame Eesti Rahva Muuseumi restorani sõbralikku meeskonda kokka
Peamised tööülesanded:
- toiduelamuse pakkumine muuseumi külastajatele restoranis ja erinevatel muuseumis toimuvatel sündmustel
Kandideerimise eelduseks on:
- kutse- ja/või keskharidus toitlustuse valdkonnas või töökogemus kokana
- meeskonnatöö oskus
- täpsus ja kohusetundlikkus
- valmisolek töötada paindliku graafiku alusel (s.h nädalavahetuseti)
- eesti keele oskus
Omalt poolt pakume:
- tööalast juhendamist
- stabiilset tööd
- 38 päeva puhkust aastas
- kaasaegset töökeskkonda
- koostööd peakokk Henari Nõuga
Tööle asumise aeg: kokkuleppel
Asukoht: Tartu
Tööaeg: täistööaeg graafiku alusel
Palun saata CV aadressile konkurss@erm.ee
Kontaktisik: Sirle Puusepp 736 3041